Lista caminelor pentru batrani

Caminul de batrani Maria Theresia

Camine de batrani particulare Sibiu

Toate apartamentele din rezidența Maria Theresia au condiții de cazare la nivel ridicat, 2 paturi confortabile, baie proprie proiectată special pentru acces ușor, mobilier nou și ergonomic, dulapuri, masă, televizor cu cablu tv, internet etc.

Toate apartamentele au balcon cu scaune, masă și o perspectivă minunată asupra munților și a cadrului natural înconjurător. Curățenia se efectuează zilnic și substanțele și procedurile utilizate în cadrul serviciului de curățenie sunt la cel mai înalt nivel.

Spatiu si dotari:

Căminul de bătrâni tip hotel, cu îngrijire medicală și ajutorare a persoanelor vârstnice este conceput după norme și standarde europene riguroase și este construit conform acestora pe o parcelă de 13.000 mp, din care 8.000 mp reprezintă parcul adiacent reședinței.

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi

Contact
Adresa: Sura Mica, Sibiu

Sunteti proprietarul acestui camin de batrani?
Date de contact complete disponibile pentru un pachet de publicitate pentru camine de batrani.

Data adaugarii: 2018-07-11 12:21:47    Accesari: 1062 Cuvinte cheie: Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire bolnavi,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani


Comentarii:
0 
O încântare!
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la September 23, 2018
Pentru că am vizitat mai multe cămine de persoane vârstnice din Sibiu, într-un program multianual, constând în ajutoare materiale și momente culturale, primite cu emoție de locatarii așezămintelor, pot afirma că ceea ce am văzut la Residența de la Șura Mică numită Maria Theresia este o mare promisiune pentru viitor. Căminul se va deschide oficial în 29 septembrie și sunt sigură că cei ce dispun de cei 1000 euro pentru fiecare lună de ședere acolo se vor simți ca în Paradis.Da, aici locatarii se simt în Europa civilizată, prin nivelul înalt al vieții ce li se asigură. Faptul că patroana acestui cămin particular este o sibiancă sufletistă, legată de locul ei natal și dornică să facă ceva cu totul deosebit pentru orașul nostru, anume să aline suferințele oamenilor cei mai vulnerabili, adică vârstnicii bolnavi și singuri.Experiența ei de trei decenii petrecute în Austria, ca soție a unui medic, este folosită acum, căci noul cămin nu are doar aerul proaspăt de construcție abia terminată, ci și dotarea cea mai modernă, adecvată pentru tratamentele ce sunt solicitate de fiecare locatar.
La acest cămin, bătrânii au senzația că locuiesc într-un hotel de lux, în care le poate fi primenită viața.Ce minune! Pentru că tocmai am condus la Căminul Maria Theresia o prietenă de 98 de ani, aflată într-o grea suferință, sunt încredințată că ea va fi îngrijită la parametri optimi de personalul căminului, profesioniști ai domeniului, înzestrați cu căldură și înțelegere pentru suferința umană. Aici prietena mea a ajuns într-un liman al dragostei pentru oameni, al respectului pentru demnitate în suferință, al bucurie de a viețui.
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.