Lista caminelor pentru batrani

Caminul de batrani Maria Theresia

Camine de batrani particulare Sibiu

Toate apartamentele din rezidența Maria Theresia au condiții de cazare la nivel ridicat, 2 paturi confortabile, baie proprie proiectată special pentru acces ușor, mobilier nou și ergonomic, dulapuri, masă, televizor cu cablu tv, internet etc.

Toate apartamentele au balcon cu scaune, masă și o perspectivă minunată asupra munților și a cadrului natural înconjurător. Curățenia se efectuează zilnic și substanțele și procedurile utilizate în cadrul serviciului de curățenie sunt la cel mai înalt nivel.

Spatiu si dotari:

Căminul de bătrâni tip hotel, cu îngrijire medicală și ajutorare a persoanelor vârstnice este conceput după norme și standarde europene riguroase și este construit conform acestora pe o parcelă de 13.000 mp, din care 8.000 mp reprezintă parcul adiacent reședinței.

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi

Contact
Adresa: Sura Mica, Sibiu

Sunteti proprietarul acestui camin de batrani?
Date de contact complete disponibile pentru un pachet de publicitate pentru camine de batrani.

Data adaugarii: 2018-07-11 12:21:47    Accesari: 414 Cuvinte cheie: Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire bolnavi,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani


Comentarii:
Voteaza:  
0

Banner

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.