Lista caminelor pentru batrani

Caminul Varstnici Aroma de Primavara

Camine de batrani particulare Salaj

Casa pentru batrani “Aroma de Primavara” este situata intr-o zona linistita superba, printre singurele camine de varstnici aproape de o STATIUNE BALNEARA SI ANUME BAILE BOGHIS. Acesta sunt la 3 minute de mers pe jos fata de Caminul nostru de batrani, astfel ca puteti beneficia de tratamente excelente pentru diferite afectiuni .
La noi veti beneficia de ingrijire 24h din 24, asistenta pe toata intreaga zilei, consiliere si sustinere specializata, cabinet medical dotat cu tot ce aveti nevoie, doctor specialist prezent saptamanal pentru dvs., ambulanta la dispozitie in caz de probleme.


Pentru a va convinge ca suntem locul ideal unde va puteti petrece o perioada de timp limitata sau definitiva, trebuie sa va prezentam in cateva randuri prin ce se caracterizeaza acest camin de batrani. Asadar, principalele caracterisitici sunt:

Localizare – suntem situati chiar langa statiunea balneara Baile Boghis din Salaj accesul in zona fiind foarte usor.
Suprafata – acest spatiu beneficiaza nu doar de o suprafata foarte intinsa ci si de o zona superba cu trandafiri si foisor unde putem desfasura activitati.
Amenajarea suprafetei – pe langa acestea, oamenii se pot bucura si de multimea pomilor fructiferi, care le asigura atat umbra in zilele toride de vara,+ foisor cu loc gratare si bucatarie aer liber) cat si fructe proaspete si ecologice.
Design constructie – in ceea ce priveste constructia acestui complex, aceasta are o capacitate mare, fiind alcatuit din parter si inca 3 etaje. Planul a fost gandit de specialisti, avand siguranta ca s-au respectat toate normele europene aflate in vigoare.
Facilitati – pentru ca batranii sa nu fie nevoiti sa se deplaseze foarte mult, deoarece unii dintre ei au probleme locomotorii, bucataria si sala de mese sunt situate la parter. Camerele sunt amenajate modern si complet la etaje fiind accesibile cu liftul.
Tarife – preturile sunt foarte accesibile si puteti beneficia de diverse promotii pe parcursul anului.

Asadar, atmosfera primitoare si prietenoasa pe care echipa noastra incearca sa o creeze, dar si restul batranilor care s-au acomodat deja, sunt o incurajare pentru orice nou venit.
Daca v-am convins trimiteti o cerere de oferta la email sau sunati la telefon.

Suntem aici pentru dumnevoastra!

Spatiu si dotari:

Oferim o cazare moderna, camere cu doua paturi din mobilier de calitate cu toate facilitatiile (scaun pliabil dus, maner wc, etc, televizor, mini frigider, dulapuri, si unele camere su balcon).

Tarife:

De la 3000 lei/luna

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Asistenta medicala
- Consiliere psihologica, Pshihoterapie
- Evaluare clinica
- Gimnastica medicala
- Consult medical saptamanal
- Asistenta umanitara
- Asistenta medicala domiciliu

Contact
Adresa: Boghis, Salaj

Sunteti proprietarul acestui camin de batrani?
Date de contact complete disponibile pentru un pachet de publicitate pentru camine de batrani.

Data adaugarii: 2019-02-06 13:14:34    Accesari: 421 Cuvinte cheie: Asistenta medicala domiciliu,  Asistenta umanitara,  Consult medical saptamanal,  Asistenta medicala,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  camin de batrani,  Consiliere psihologica,  Pshihoterapie,  Evaluare clinica,  Gimnastica medicala,  Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire bolnavi


Comentarii:
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.