Prima pagina LISTA camine batrani Camine de batrani particulare Giurgiu Centrul de asistenta si ingrijire Sfanta Maria
Lista caminelor pentru batrani

Centrul de asistenta si ingrijire Sfanta Maria

Fundatii umanitare | Camine de batrani particulare Giurgiu

Centrul de asistenţă şi îngrijire „Sfânta Maria” este un centru privat deschis în 2018 de către furnizorul de servicii sociale acreditat ASOCIAŢIA CENTRUL DE ASISTENŢĂ ŞI RESURSE PENTRU EDUCAŢIE ŞI INTEGRARE.

Misiunea noastră este de a asigura, persoanelor adulte cu dizabilităţi, servicii de găzduire, asistenţă medicală, îngrijire, recuperare, reabilitare, consiliere psihologică, terapie ocupaţională, socializare, petrecere a timpului liber, asistenţă paleativă, în vederea aplicării politicilor şi strategiilor de asistenţă specială a persoanelor cu dizabilităţi, pentru creşterea şanselor recuperării şi/sau integrării acestora în familie ori în comunitate şi de a acorda sprijin şi asistenţă pentru prevenirea situaţiilor ce pun în pericol securitatea acestora.

Centrul de asistenţă şi îngrijire “Sfânta Maria” este un centru de tip rezidential ce asigură îngrijire specializată, tratament specific diagnosticului şi recuperare motorie prin kinetoterapie pentru persoanele vârstnice şi alte persoane aflate în incapacitate de a se îngriji singure.
Sprijinim permanent persoanele adulte ce se află în situaţie de dificultate (suferă de singuratate, prezintă depresie, demenţe mixte, vasculare, Alzheimer, Parkinson, diabet, AVC, fracturi, etc.) pentru:
• obţinerea şi păstrarea indepedenţei (prin recuperare socio-medicală);
• menţinerea demnităţii proprii (prin sprijin la satisfacerea nevoilor individuale);
• introducerea într-o comunitate benefică acestuia (afectivitate împărtăşită, ancorare în prezent şi implicarea în activităţi ocupaţionale diverse);
Asistăm familia aparţinătoare pentru a identifica cele mai bune decizii pentru persoana asistată în centrul nostru, împreună cu asigurarea consultanţei şi a suportului necesar în vederea:
• formării unei imagini de ansamblu privind situaţia socio-medicală a persoanei care are nevoie de ajutor (nevoile identificate şi măsurile necesare de implementat);
• obţinerii unui Certificat de handicap (furnizarea documentaţiei necesare, informare asupra drepturilor legale, asigurarea suportului necesar la momentul evaluărilor socio-medicale).

Asigurăm asistenţă medicală 24h din 24h cu personal calificat, iar infirmierele asigura confortul persoanelor de a-şi găsi liniștea în cadrul centrului nostru.

Personalul socio-medical vede în fiecare persoană care are nevoie de ajutor, un părinte, pe care îl îngrijește cu dăruire și profesionalism pentru a vedea pe chipul lui un zâmbet pe care îl împărtășește cu generozitate.
Ne dorim să fim o familie pentru cei care apelează la noi şi întreaga echipa de personal face tot posibilul să mențină armonia şi buna dispoziția în centru! Sănătatea şi confortul psiho-emoțional este tot ceea ce contează pentru noi!

SERVICII INCLUSE în pachetul nostru:
• evaluare clinică la internare şi consult medical
• asistenţă medicală 24h din 24h
• administrarea medicamentelor conform schemei de tratament specifice fiecărui rezident
• asigurare prim ajutor şi solicitare de ambulanţă la nevoie
• consiliere psihologică
• supraveghere permanentă
• asigurarea şi servirea mesei compusa din 3 mese principale şi 2 gustări, cât şi prepararea meniurilor pentru diverse afecţiuni (HTA,diabet zaharat etc.)
• servicii de spălătorie şi igienizare
• petreceri organizate cu prilejul sărbătorilor tradiţionale: Paşte, Crăciun, Anul Nou
• Petreceri organizate cu prilejul sărbătoririi zilelor de naștere ale fiecărui rezident al centrului;
• achiziţionarea medicamentelor conform reţetelor eliberate de către medicul de familie sau medicul specialist, costul acestora fiind suportat de către rezident;
• posibilitatea vizitării rezidenţilor de către familie sau apropiaţi ori de câte ori doresc;
• Kinetoterapie, gimnastică şi masaj de recuperare;
• frizerie, coafură, manichiură, pedichiură;

Spatiu si dotari:

Centrul se află pe drumul național care duce spre Alexandria, la 15 km distanță faţă de Bucureşti, la numai 5 minute distanță faţă de Primărie şi de centrul orașului Mihailesti.


Centrul Sfânta Maria dispune de un imobil P+1 ETAJ, recent amenajat cu dormitoare spaţioase de 1, 2, 3 sau 4 paturi, dotate corespunzator nevoilor rezidenţilor noştri, şi o capacitate de 30 de locuri.
Centrul dispune de curte proprie de aprox. 700 mp, amenajată cu alee şi gazon, plantaţii de arbuşti şi flori, mese şi scaune pentru activităţi în aer liber şi spaţiu pentru ergoterapie.
Amplasat în imediata apropiere de pădure şi apa, reprezentăm o oază de sănătate şi relaxare pentru cei ce au nevoie de ajutor!

Tarife:

Costurile sunt accesibile si se stabilesc in functie de situatia socio-medicala a persoanei, in functie de conditiile de cazare, incepand de la costul de 2300 lei/luna.

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Ingrijire persoane cu handicap
- Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
- Asistenta medicala
- Consiliere psihologica, Pshihoterapie
- Evaluare clinica
- Gimnastica medicala
- Recuperare medicala
- Recuperare neuromotorie
- Consult medical saptamanal
- Infirmiere
- Reflexoterapie
- Geriatrie
- Asistenta sociala

Altele:

La Centrul Sfanta Maria, TERAPIA PRIN MUZICĂ ŞI ARTĂ reprezintă o terapie pentru sufletul fiecărui rezident.
Lunar, toți rezidenții noștri au parte de evenimente cultural artistice cu sprijinul ASOCIAŢIEI ROYAL ART MUZZYK şi a artiștilor formați de către Mezzosoprana Claudia Deleanu.

Echipa centrului este formată din specialişti cu experinţă în îngrijirea, tratamentul şi recuperarea persoanelor adulte cu dizabilităţi:
Asistent social
Psiholog
Medic psihiatru
Medic de familie
Asistent medical
Kinetoterapeut
Infirmieră
Îngrijitoare
Bucătar
La Centrul de asistenta si ingrijire "Sfanta Maria", terapia cu catei reprezinta o noutate in acest domeniu, tocmai pentru a face mai usoara trecerea la un nou mod de viata! Si da, noi va putem gazdui impreuna cu catelul dvs, prietenul de o viata! Avem un loc in curtea noastra si pentru el!

Galerie fotografii Centrul de asistenta si ingrijire Sfanta Maria - Mihailesti


Contact
Adresa: Calea Bucuresti Nr. 335, Mihailesti, Giurgiu
Telefon: 0765 99 45 60
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Website: https://centrulsfantamaria.ro/

Data adaugarii: 2018-08-30 14:40:49    Accesari: 1008 Cuvinte cheie: Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire bolnavi,  Ingrijire persoane cu handicap,  Ingrijire bolnavi cu Alzheimer,  Asistenta medicala,  Consiliere psihologica,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  camin de batrani,  Recuperare neuromotorie,  Consult medical saptamanal,  Infirmiere,  Reflexoterapie,  Geriatrie,  Asistenta sociala,  Pshihoterapie,  Evaluare clinica,  Gimnastica medicala,  Recuperare medicala,  ingrijire varstnici


Comentarii:
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.