Lista caminelor pentru batrani

Centrul rezidential Suflet pentru Oameni

Camine de batrani particulare Dambovita
Centrul rezidential Suflet pentru Oameni

Centrul Rezidential de Asistenta Medico-Sociala pentru Persoane "Suflet pentru oameni" ofera servicii socio - medicale de calitate prin infiintarea unui nou serviciu social rezidential adaptat nevoilor speciale de ingrijire ale unei categorii sociale puternic defavorizate pentru o perioada de 15 ani.Centrul este dotat corespunzator cu aparatura si instrumente medicale ce vor contribui la acordarea unor servicii de calitate. Mai mult, in scopul diminuarii consumului energetic, cladirea este prevazuta cu panouri solare pentru incalzirea apei menajere si de asemenea, cu un generator care asigura functionarea echipamentelor alimentate electrice in caz de intrerupere a energiei electrice.

Spatiu si dotari:

DOTARI MODERNE "Suflet pentru oameni": mobilier medical, mobilier casnic, echipamente de preparare hrana, echipamenete de uz gospodaresc, rampe de acces, paturi cu sisteme mobile de ridicare electrica cu 5 sectiuni, echipament alarmare in fiecare camera, supraveghere video in fiecare camera, echipamente IT, internet wireless sau prin cablu in fiecare camera, televiziune prin cablu paturi cu sisteme mobile de ridicare manuala pe 3 sectiuni, echipamente de protectie a mediului echipamente de accesibilizare a serviciilor lift.

Tarife:

discutabil in functie de starea de sanatate a persoanei care trebuie ingrijita

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Ingrijire persoane cu handicap
- Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
- Asistenta medicala
- Consiliere psihologica, Pshihoterapie
- Evaluare clinica
- Gimnastica medicala
- Recuperare medicala
- Recuperare neuromotorie
- Consult medical saptamanal
- Infirmiere
- Geriatrie
- Asistenta umanitara
- Asistenta sociala
- Asistenta medicala domiciliu
- Personal ingrijire la domiciliu

Galerie fotografii Centrul rezidential Suflet pentru Oameni - Racovita (15 km de Targoviste)

Galeria contine 6 poze. Pentru afisarea acestora trebuie sa achizitionati un pachet de promovare. Vezi [ detalii... ]
Contact
Adresa: Racovita (15 km de Targoviste), Dambovita

Sunteti proprietarul acestui camin de batrani?
Date de contact complete disponibile pentru un pachet de publicitate pentru camine de batrani.

Data adaugarii: 2013-02-20 14:12:22    Accesari: 8723 Cuvinte cheie: Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire bolnavi,  Ingrijire persoane cu handicap,  Ingrijire bolnavi cu Alzheimer,  Asistenta medicala,  Consiliere psihologica,  Pshihoterapie,  Evaluare clinica,  Gimnastica medicala,  Recuperare medicala,  Recuperare neuromotorie,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  azil de batrani,  Consult medical saptamanal,  Infirmiere,  Geriatrie,  Asistenta umanitara,  Asistenta sociala,  Asistenta medicala domiciliu,  Personal ingrijire la domiciliu


Comentarii:
0 
informare
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la July 19, 2016
Buna ziua.
Mama mea in varsta de 46 de ani este paralizata pe partea stanga; face tratament cu interferon. Are adresa din buletin pe Vrancea. Ma intereseaza daca sunt locuri libere la dumneavoastra si ce este necesar pt a o aduce acolo?
10 
multumita de acest camin de batrani!
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la April 9, 2013
Buna ziua, il am pe tatal meu acolo care este o persoana cu multe probleme de sanatate si foarte dificila si cu toate acestea este ingrijit foarte bine, cu multa rabdare si intelegere. Nu ezitati sa apelati la dna Mihaela!
Voteaza:  
0

Banner

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.