Prima pagina LISTA camine batrani Camine de batrani particulare Cluj Camin pentru persoane vârstnice Asist Family
Lista caminelor pentru batrani

Camin pentru persoane vârstnice Asist Family

Camine de batrani particulare Cluj

Cămin pentru persoane vîrstnice, nou înființat de capacitate mică vine în sprijinul persoanelor vârstnice și a familiilor acestora prin oferirea de servicii medico-sociale de calitate superioară. Serviciile noastre sunt: cazare pe perioadă nedeterminată, oferirea de 3 mese și 2 gustări pe zi, îngrijire, asistență și consultații medicale, îngrijiri personale, asistență socială, recuperare și reabilitare funcțională, kinetoterapie și masaj, servicii stomatologice gratuite sau decontate parțial, asistență spirituală, activități de socializare și de petrecere a timpului liber, activități recreative și distractive, excursii periodice organizate cu persoanele doritoare sau cu persoanele care se pot mobiliza, organizarea și sărbătorirea evenimentelor speciale etc.

Spatiu si dotari:

Caminul este dotat cu camere spațioase de 1,2 și 3 locuri, cu holuri spațioase, sală de mese, sală de activități, cabinet medical, cabinet de kinetoterapie etc. Mobilierul din camerele pentru locuit este dispus ergonomic iar saltelele de pe paturi sunt antibacteriene, antifungice și antiescare. Fiecare cameră dispune de televizor de ultimă generație și de conexiune la internet. Curtea căminului este amenajată cu pomi fructiferi, arbuști fructiferi și flori.

Tarife:

Tariful se stabilește în urma evaluării medico-sociale.

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
- Asistenta medicala
- Consiliere psihologica, Pshihoterapie
- Evaluare clinica
- Gimnastica medicala
- Recuperare medicala
- Recuperare neuromotorie
- Consult medical saptamanal
- Infirmiere
- Reflexoterapie
- Geriatrie
- Asistenta sociala

Contact
Adresa: Florești, Cluj

Sunteti proprietarul acestui camin de batrani?
Date de contact complete disponibile pentru un pachet de publicitate pentru camine de batrani.

Data adaugarii: 2019-08-13 14:51:12    Accesari: 77 Cuvinte cheie: Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire bolnavi,  Ingrijire bolnavi cu Alzheimer,  Asistenta medicala,  Consiliere psihologica,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  camin de batrani,  Pshihoterapie,  Evaluare clinica,  Gimnastica medicala,  Recuperare medicala,  Recuperare neuromotorie,  Consult medical saptamanal,  Infirmiere,  Reflexoterapie,  Geriatrie,  Asistenta sociala


Comentarii:
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.