Lista caminelor pentru batrani

Hanul de Piatra

Camine de batrani particulare Buzau
Hanul de Piatra

Pensiunea nostra pentru batrini se afla in zona de deal intr-o zona frumoasa in imediata apropiere a unei puduri la numai 100 m de riul Buzau. Mai multe detalii si poze gasiti pe site-ul nostru.
Suntem in curs de amenajare si speram ca cel mai tirziu la 15 iunie sa va putem primi in pensiunea noastra

Spatiu si dotari:

Dispunem de 7 camere cu cite 3 paturi in camere cu baie proprie si televizor.
Camerele au suprafata de 20 mp
Sala de mese si sala se relaxare

Tarife:

tarife promotionale pentru primele 6 luni
de la 1500 lei /luna

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Ingrijire persoane cu handicap
- Asistenta medicala
- Evaluare clinica
- Consult medical saptamanal

Contact
Adresa: Sat Ciuta, Buzau

Sunteti proprietarul acestui camin de batrani?
Date de contact complete disponibile pentru un pachet de publicitate pentru camine de batrani.

Data adaugarii: 2015-04-15 22:36:29    Accesari: 1912 Cuvinte cheie: Consult medical saptamanal,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  camin de batrani,  Evaluare clinica,  Asistenta medicala,  Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire bolnavi,  Ingrijire persoane cu handicap


Comentarii:
0 
Ingrijire persoana varstnica
de Nedelea Georgeta
la July 10, 2017
Buna ziua !

Va rog sa-mi oferiti mai multe detalii cu privire la conditiile de primire a persoanelor varstnice, in caminul dvs, tarifele practicate, precum si daca aveti locuri libere.
Este vorba de o persoana feminina in varsta de 85 de ani, VLADUT MATILDA, diagnosticata cu leucemie cronica, semi-dependenta (foloseste pampers) cu domiciliul in com. Ograzi - judetul Buzau. Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactati la nr de tel: 0726.045.050.

Va multumesc !
Voteaza:  
0

Banner

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.