Lista caminelor pentru batrani

Caminul de batrani Filantropia Berca

Fundatii umanitare | Camine de batrani particulare Buzau

Caminul de batrini Filantropia, este un serviciu social oferit de Asociatia ortodoxa Filantropia Berca, in cadrul careia functioneaza si Centrul rezidential pentru copii �Sfinta Maria�, (in care sunt asistati un numar de 18 copii abandonati) si Cantina sociala �Sfintul Nicolae�.

Caminul de batrini este un nou concept de ingrijire a batrinilor, dupa standarde moderne, acestia fiind asistati intr-o cladire moderna, cu doua si trei paturi in dormitor, baie, TV, cablu, telefon, etc. Caminul ofera un mediu familial, numarul maxim de locuri fiind de 22.
Personalul este calificat si dedicat misiunii de ingrijire a batrinilor asistati.Directorul caminului este preotul Daniel Necula. Aerul curat, peisajul frumos, in care este situat caminul ii face pe beneficiarii proiectului sa se simta intr-o vacanta prelungita si sa- si traiasca batrinetile linistiti, ingrijiti, in timp ce copiii si nepotii isi pot vedea de serviciile si ocupatiile zilnice, cu siguranta ca bunicii sau parintii lor sunt in siguranta.
In cadrul caminului, batrinii beneficiaza de supraveghere permanenta, tratamente specfice virstei, consiliere, socializare, asistenta medicala primara, asistenta religioasa.

Serviciile oferite constau in trei pachete de servicii:
1. pachetul de baza: camera cu doua sau trei paturi, TV in camera mobilier modern, acces la gradina, trei mese principale si doua gustari, curatenie zilnica, acces la telefon, curte flori, banci, vizita medicala lunara (medic primar), asistent medical zilnic, medicamente uzuale.
2. pentru semi-dependenti: ajutor la igiena corporala, ajutor la imbracat dezbracat, pampers ocazional.
3. pentru dependenti: masa la pat, ajutor la servirea mesei, pampers permanent, medic o data pe saptamina si la nevoie, ajutor la imbracare, schimbarea lenjeriei de cite ori este nevoie.

Contra-cost se fac periodic, la cerere analize medicale
Sunt acceptate si peroanele bolnave de Alzheimer si Parkinson.
Nu sunt acceptate persoane dependente de alcool si cu comportament violent.

Spatiu si dotari:

Batranii sunt�asistati intr-o cladire moderna, cu doua si trei paturi in dormitor, baie, TV, cablu, telefon, etc

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Ingrijire persoane cu handicap
- Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
- Asistenta medicala
- Consult medical saptamanal
- Infirmiere

Galerie fotografii Caminul de batrani Filantropia Berca - Berca

Galeria contine 4 poze. Pentru afisarea acestora trebuie sa achizitionati un pachet de promovare. Vezi [ detalii... ]
Contact
Adresa: Berca, Buzau

Sunteti proprietarul acestui camin de batrani?
Date de contact complete disponibile pentru un pachet de publicitate pentru camine de batrani.

Data adaugarii: 2011-06-22 09:50:32    Accesari: 17998 Cuvinte cheie: Consult medical saptamanal,  Infirmiere,  Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire bolnavi,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  camin de batrani,  Ingrijire persoane cu handicap,  Ingrijire bolnavi cu Alzheimer,  Asistenta medicala


Comentarii:
0 
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la August 22, 2018
Buna ziua, va rog lasati un nr de telefon unde va pot contacta pentru mai multe detalii despre serviciile dumneavoastra si despre conditii pentru o batranica!
0 
Internare
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la April 24, 2018
Buna ziua, va rog sa imi comunicati in ce conditii as putea sa o internez pe bunica mea de 83 ani, suferind de Alzheimer, in centrul dvs. Mentionez ca se poate deplasa/manca/ingriji singura.
As dori sa stiu daca aveti locuri disponibile si car ar fi costurile.
Ma puteti contacta la tel 0740.315.001 sau email: ramona.sbarnea@gmail.com
Va multumesc anticipat
0 
ingrijire batran
de Catalina
la March 5, 2018
Buna ziua, as dori si eu cateva informatii despre acest canin pentru um batranel de 82 ani. Va rog lasati-mi un nr de telefon sau contactati-ma 0763288111.
0 
internare
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la March 1, 2018
unchiul meu de 70 ani, cu o sanatate precara, independent fizic, dar singur si cam depresiv, persoana f. religioasa, linistit, cu bun simt, pensionar cu pensie de aprox 1200 lei, ar fi fericit daca ar putea sa se cazeze la dvs., pt ca cel mai mult il apasa singuratatea. va rog daca imi puteti spune mai multe legat de costuri, locuri libere si orice alte date. mentionez ca este din BUZAU.
va las nr meu de telefon 0727951702
Va multumesc
0 
CAUT AZIL
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la January 23, 2018
Buna ziua, caut un loc pentru o batrana cu dementa senila. Acum este neplasabila avand o fractura de sold.
Va rog mult date de contact.
0 
Rog ajutor si informatii
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la January 4, 2018
Soacra in varsta de 81 ani cu probleme psihice nu este agresiva, deplasabila cu baston, se poate hrani singura, nu sufera de afectiuni severe. Solicitam supraveghere permanenta si posibilitati de comunicare. Este pensionara cu o pensie de aprox. 700 lei. Va rog sa-mi comunicati pe aceasta adresa sau la nr. de tel.0721014920 daca aveti locuri si costul pentru internare permaneneta.
0 
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la August 11, 2017
Va rog sa-mi trimiteti date le de contact pentru a-l aduce pe tata in varsta de 60 ani, usor depresiv si cu probleme reumatice.
Va multumesc
0 
Ingrijire persoana varstnica
de Nedelea Georgeta
la July 10, 2017
Buna ziua !

Va rog sa-mi oferiti mai multe detalii cu privire la conditiile de primire a persoanelor varstnice, in caminul dvs, tarifele practicate, precum si daca aveti locuri libere.
Este vorba de o persoana feminina in varsta de 85 de ani, VLADUT MATILDA, diagnosticata cu leucemie cronica, semi-dependenta (foloseste pampers) cu domiciliul in com. Ograzi - judetul Buzau. Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactati la nr de tel: 0726.045.050.

Va multumesc !
0 
doresc internare batran 82 ani
de DINESCU MARIA
la June 17, 2017
Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca aveti un loc liber pentru internare permanenta a unui bunic de 82 de an, deplasabil, fara probleme grave de sanatate.
In cazul in care nu aveti momentan un loc liber, as dori sa imi spuneti daca pot intra pe o lista de "asteptare".
va rog sa ma contactati prin mail sau telefonic (0728245945).
Multumesc mult.
0 
Internare
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la March 28, 2017
Buna ziua.
Bunicul meu are 85 de ani, nu se deplaseaza, e imobilizat la pat. As avea nevoie de o internare pe o perioada de maxim o luna. Va multumesc, cu respect astept raspunsul dumneavoastra (daca se poate as dori sa stiu ce acte si ce suma lunara trebuie sa platesc).
Voteaza:  
0

Banner

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.