Lista caminelor pentru batrani

Teomar Sante

Camine de batrani particulare Bucuresti si Ilfov

Caminul nostru este infiintat recent cu un numar redus de rezidenti in ideea de a crea atmosfera familiara de acasa pentru beneficiari. Hrana se prepara in bucataria proprie autorizata din produse proaspete achizitionate din hypermarketuri. Oferim rezidentilor nostri supraveghere medicala permanenta prin asistente medicale si infirmiere, asistenta medicala prin medic de familie, medic psihiatru, medic neurolog, psiholog.

Kinetoterapia se realizeaza cu personal licentiat la patul bolnavului sau in sala special amenajata.

Rezidentii nostri beneficiaza de activitati de ergoterapie prin personal specializat pentru a evita monotonia zilnica.

De asemenea organizam aniversarea zilelor de nastere, a zilelor onomastice si mese festive de Craciun, Paste si Anul Nou. Pentru doritori, colaboram cu preotul Parohiei pentru confesiune si alte activitati religioase.

Spatiu si dotari:

Camere cu doua paturi dotate cu mobilier corespunzator si televizor in ficare camera.
Sala de socializare si petrecere a timpului liber, sala de gimnastica cu aparatura specifica, bucatarie proprie, curte generoasa amenajata sezonier.

Tarife:

Tarifele sunt variabile in fuctie de necesitatile de ingrijire si se discuta la sediul nostru.

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Ingrijire persoane cu handicap
- Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
- Asistenta medicala
- Consiliere psihologica, Pshihoterapie
- Evaluare clinica
- Gimnastica medicala
- Recuperare medicala
- Recuperare neuromotorie
- Consult medical saptamanal
- Infirmiere
- Geriatrie
- Asistenta umanitara
- Asistenta sociala

Altele:

Coafor, manichiura-pedichiura si alte servicii la cerere.


Contact
Adresa: Str. Izbiceni Nr. 106, Bucuresti, Sector 1
Telefon: 0723 798 783 / 031 105 1321
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Website: https://teomar-sante.ro

Data adaugarii: 2018-07-05 16:39:00    Accesari: 415 Cuvinte cheie: Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire bolnavi,  Ingrijire persoane cu handicap,  Ingrijire bolnavi cu Alzheimer,  Recuperare neuromotorie,  Consult medical saptamanal,  Infirmiere,  Geriatrie,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  Asistenta medicala,  Consiliere psihologica,  Pshihoterapie,  Evaluare clinica,  Gimnastica medicala,  Recuperare medicala,  centru de batrani,  camin de batrani,  Asistenta umanitara,  Asistenta sociala


Comentarii:
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.