Lista caminelor pentru batrani

Resedinta Alexandrina

Camine de batrani particulare Bucuresti si Ilfov
Resedinta Alexandrina

Resedinta Alexandrina ofera conditii la cele mai inalte standarde de calitate, intr-un mediu ambiant placut si familial, menit sa confere sentimentul de acasa si de familie.
Este situata in zona de nord a capitalei, Pipera - Tunari, zona ferita de zgomot si de poluare si inconjurata de paduri.
Accesul este usor, cu auto pe Soseaua Pipera-Tunari sau cu microbuzul 445 de la statia de metrou Pipera pina in Tunari.

Spatiu si dotari:

Resedinta are 300 mp. construiti si o curte de 700 mp amenajata peisagistic, cu teresa, mese si scaune.
Locatia dispune de living generos cu semineu TV, loc de servit masa, bucatarie proprie, dormitoare de 1, 2, 3 sau 5 paturi, dotate cu mobilier nou, sifoniere spatioas , TV si frigidere.
Fiecare camera are propriul grup sanitar.

Tarife:

Tarifele incep de la 1800 lei lunar si se stabilesc in functie de starea de sanatate a fiecarui rezident si de numarul de paturi din camera.

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire persoane cu handicap
- Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
- Asistenta medicala
- Evaluare clinica
- Recuperare medicala
- Recuperare neuromotorie
- Consult medical saptamanal
- Infirmiere

Altele:

Rezidentii se pot implica, in functie de dorinte in activitati individuale sau de grup precum: recuperare medicala si mentinerea conditiei fizice, jocuri de societate, lectura, gradinarit, acces nelimitat la internet, organizarea petrecerilorde zile de nastere si onomastice, servire de ceaiuri, cafea alaturi de un prieten sau familie, consiliere duhovniceasca, plimbari in aer liber.

Galerie fotografii Resedinta Alexandrina - Comuna Tunari

Galeria contine 10 poze. Pentru afisarea acestora trebuie sa achizitionati un pachet de promovare. Vezi [ detalii... ]
Contact
Adresa: Comuna Tunari, Ilfov

Sunteti proprietarul acestui camin de batrani?
Date de contact complete disponibile pentru un pachet de publicitate pentru camine de batrani.

Data adaugarii: 2013-09-25 16:45:36    Accesari: 2221 Cuvinte cheie: Recuperare medicala,  Recuperare neuromotorie,  Consult medical saptamanal,  Infirmiere,  Evaluare clinica,  centru privat ingrijire,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  camin de batrani,  Ingrijire persoane cu handicap,  Ingrijire bolnavi cu Alzheimer,  Asistenta medicala,  Ingrijire persoane varstnice


Comentarii:
10 
Numai cuvinte de apreciere
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la March 17, 2015
Totul este la superlativ in aceasta locatie, dar mai ales omenia este la ea acasa. Lux si siguranta intr-un mediu familiar,ingrijire la stantard inalt.
Am mai vizitat si ale camine care nu erau nici pe departe ca si Casa Alexandrina. Nu o ocoliti, cu siguranta veti fi multumiti.
10 
Mii de multumiri
de Drenea Florentina
la November 27, 2013
Tatal meu si-a petrecut ultima perioada a vietii aici.Nu am cuvinte suficiente de multumire pentru modul in care a fost tratat.S-a simtit ca in familie , I sa- acordat multa atentie personalizata si mult suflet.
L-am adus acolo de la un alt camin din Tunari unde in 10 zile se degradase teribil.La citeva zile de la mutare tatalui meu aici , i-a revenit zimbetul si culorea in obraji.
Au si un kinetoterapeut extraordinar.
Voteaza:  
0

Banner

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.