Lista caminelor pentru batrani

Paliana Residence

Camine de batrani particulare Bucuresti si Ilfov

Bun venit în familia Paliana Residence.
Suntem sprijinul de care ai nevoie în ameliorarea calității vietii tale precum si a familiei, menirea noastra este sa te ajutam sa treci peste problemele cauzate de o boala incurabila si cu un prognostic limitat. Vom identifica din timp si vom evalua corect toate probleme tale medicale, fizice, psiho-sociale precum si cele spirituale, iti vom oferi tot confortul necesar si alinarea suferintei fizice.
Experiența echipei noastre este foarte vastă și începe în urma cu mai multi ani cu activitate în domeniul îngrijirilor paliative. Managerii noștri au administrat o serie de clinici private, unde au învățat să ofere experiențe memorabile oamenilor pe care i-au avut ca oaspeți și ca pacienți. Cu experiența cumulată am deschis și în București un astfel de centru pentru a oferi și aici servicii la același standard de calitate.
Este vorba de mai mult decât un spațiu de locuit. Oferim confortul, siguranța și liniștea de care ai nevoie. Fiecare dintre noi este diferit, poate avea nevoie speciale și garanția că va fi îngrijit corespunzător. Personalul nostru este compus din profesioniști, din oameni profesioniști. Ei își investesc toată energia pentru a face fiecare zi frumoasă și specială, pentru a aduce activități atractive și stimulante tuturor rezidenților noștri.

Ce oferim.

• Medicație specifică îngrijirilor paliative pentru controlul simptomelor (în special durerea);
• Psihoterapie și suport psihologic – se oferă din oficiu pentru pacient și la cerere pentru aparținători;
• Asistenţa spirituală– asigurată la cerere, în conformitate cu religia/confesiunea pacientului;
• Supraveghere medicală continuă – prin linii de gardă permanente;
• Kinetoterapie și recuperare;
• Meniuri adaptate conform indicațiilor medicale;
• Asistarea și ajutarea în timpul servirii mesei și a activităților zilnice individuale;
• Activități socio-culturale și terapie ocupațională;
• Sărbătorirea festivă a zilelor de naștere și onomastice;
• Organizarea de mese festive de Crăciun și de Paște;

Spatiu si dotari:

Centrul nostru de ingrijiri se afla in sectorul 3, intr-o cladire noua, avand o suprafata de 1200 mp, rezervele sunt cu doua paturi, televizor si baie proprie.

Tarife:

150 lei/zi

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Ingrijire persoane cu handicap
- Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
- Consiliere psihologica, Pshihoterapie
- Evaluare clinica
- Gimnastica medicala
- Recuperare medicala
- Consult medical saptamanal
- Infirmiere
- Reflexoterapie
- Asistenta umanitara

Galerie fotografii Paliana Residence - Bucuresti


Contact
Adresa: Str. Ramnicu Valcea Nr. 17, Bucuresti, Sector 3
Telefon: 0738 20 12 11
Fax: 031 333 38 37
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Website: palianaresidence.ro

Data adaugarii: 2017-06-20 20:46:43    Accesari: 1364 Cuvinte cheie: Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire bolnavi,  Ingrijire persoane cu handicap,  Ingrijire bolnavi cu Alzheimer,  Consiliere psihologica,  Pshihoterapie,  Evaluare clinica,  Gimnastica medicala,  Recuperare medicala,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  camin de batrani,  Consult medical saptamanal,  Infirmiere,  Reflexoterapie,  Asistenta umanitara


Comentarii:
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.