Lista caminelor pentru batrani

Egora Medical - New Geriatrics Care Concept

Camine de batrani particulare Bucuresti si Ilfov
Egora Medical - New Geriatrics Care Concept

Prin deschiderea acestui centru medical hotelier, introducem un
nou concept geriatric pe piata, luand in considerare fiecare aspect necesar sanatatii si oferind pachete personalizate de ingrijire pacientilor nostri.

Avem la dispozitie o echipa numeroasa de medici specialisti, asistente si infirmiere dar mai ales echipamente geriatrice si de tratarea durerii, de ultima generatie.

Spatiu si dotari:

Structura de cazare -situata la 300 m de Padurea Baneasa, practic in zona rezidentiala Baneasa/ Pipera- este foarte flexibila si are un standard hotelier foarte ridicat de 4****, pentru fiecare incapere.

In centrul nostru Egora Medical putem gazdui pana la 60 de persoane, in camere de hotel la standard de 4****, pentru una, doua sau trei persoane.

Camerele de hotel de care dispune centrul nostru medical sunt echipate cu TV/ LCD, televiziune prin cablu, aer conditionat si sistem incalzire cu posibilitatea reglarii temperaturii in functie de dorinte, buton alarma urgenta, safe electronic, telefon, dulapuri tip garderoba, balcoane si terase foarte generoase, spatii verzi, etc.

Atat in spatiile publice, cat si in camere, oferim wi-fi gratuit.

Mesele aferente centrului nostru medical, se servesc in cadrul restaurantului hotelului.

Atmosfera centrului nostru este specifica unui hotel SI NU UNUI CAMIN DE BATRANI...

Grupurile sanitare au dotari specifice persoanelor cu nevoi speciale de mobilitate, fiind sunt foarte mari, extraordinar de generoase ca suprafata.

Paturi speciale, echipamente pentru ajutor deplasare si sustinere precum si multe alte echipamente care vin in sprijinul seniorilor nostri, pentru a le oferi caldura, tratamente, recuperare si intimitate.

Tarife:

Va invitam sa vizitati centrul nostru geriatric pentru a primi toate detaliile de pret dar, va asiguram ca va fi in primul rand o alegere foarte avantajoasa si distincta in tot acest peisaj...pentru dumneavoastra.

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Ingrijire persoane cu handicap
- Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
- Asistenta medicala
- Consiliere psihologica, Pshihoterapie
- Evaluare clinica
- Gimnastica medicala
- Recuperare medicala
- Recuperare neuromotorie
- Consult medical saptamanal
- Infirmiere
- Reflexoterapie
- Geriatrie
- Asistenta sociala

Galerie fotografii Egora Medical - New Geriatrics Care Concept - Pipera

Galeria contine 10 poze. Pentru afisarea acestora trebuie sa achizitionati un pachet de promovare. Vezi [ detalii... ]
Contact
Adresa: Pipera, Ilfov

Sunteti proprietarul acestui camin de batrani?
Date de contact complete disponibile pentru un pachet de publicitate pentru camine de batrani.

Data adaugarii: 2014-05-19 13:27:22    Accesari: 1733 Cuvinte cheie: Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire bolnavi,  Ingrijire persoane cu handicap,  Ingrijire bolnavi cu Alzheimer,  Asistenta medicala,  Consiliere psihologica,  Pshihoterapie,  Evaluare clinica,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  camin de batrani,  Gimnastica medicala,  Recuperare medicala,  Recuperare neuromotorie,  Consult medical saptamanal,  Infirmiere,  Reflexoterapie,  Geriatrie,  Asistenta sociala


Comentarii:
Voteaza:  
0

Banner

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.