Lista caminelor pentru batrani

Casa Sfantul Andrei

Camine de batrani particulare Bucuresti si Ilfov

Din dorinta de a asigura seniorilor dumneavoastra un cadru familial placut, un stil de viata care sa ii protejeze de grijile si preocuparile aferente varstei am creat un loc in care personalul nostru asigura confortul,linistea si buna dispozitie a rezidentilor. Centrul de ingrijire si asistenta medicala se afla la 10 minute de centrul Bucurestiului si asigura conditii deosebite pentru ca varstnicii sa se bucure de siguranta,atentie si confort.

Casa Sf. Andrei este locul unde ii pastrati aproape pe bunicii si parintii cei dragi si in acelasi timp aveti garantia ca acestia primesc atentia si grija pe care o merita.

In caminul nostru batranii vor regasi confort,liniste si o atmosfera prietenoasa alaturi de persoane de aceeasi varsta. Astfel ,ei nu se vor simti singuri , ci vor fi inconjurati de persoane cu care pot discuta sau impartasi activitati placute. Aici incurajam bunicii sa-si petreaca impreuna timpul prin jocuri de societate,plimbari,vizionarea emisiunilor favorite si alte activitati recreative, realizand terapia ocupationala fiind foarte importanta pentru persoanele de varsta a treia. in acest mod vom pastra active atat mintea cat si trupul, cu efect benefic asupra sanatatii si starii de spirit.

Cunoastem faptul ca fiecare persoana este unica asa ca incercam sa oferim solutii personalizate pentru fiecare in parte si asiguram ingrijirea varstnicilor intr-un ambient prietenos, cu ajutorul personalului atent selectionat in acest sens. Rezidentii nostri beneficiaza de o ingrijire exemplara astfel incat se poate spune ca sunt ingrijiti mai bine decat acasa. Consultatiile medicale zilnice, consilierea psihologica sau atentia cu care tratam persoanele cu sau fara handicap, ne fac din ce in ce mai mai increzatori in fortele proprii si nu in ultimul rand mai buni, mai dedicati acestui proiect.Echipa nostra este format din persoane calificate, cu experienta in domeniu si va ofera cu drag serviciile medicale si psihologice necesara intretinerii si imbunatatirii sanatatii.

Spatiu si dotari:

Caminul Sfantul Andrei a fost conceput si dotat pentru a oferi un maxim de confort si siguranta membrilor seniori ai familiei dumneavoastra.Va oferim conditii la cele mai inalte standarde occidentale de calitate cu un plus de personalizare si originalitate, intr-un mediu ambiant placut si familial menit sa va confere caldura si sentimentul de acasa.

Locatia dispune de:

Dormitoare de cate 1, 2, 3 locuri, dotate cu mobilier nou, TV LCD, sistem de incalzire/racire cu reglarea temperaturii in functie de dorinte si necesitati
Grupuri sanitare mari, complet dotate cu cabina de dus, toalete, chiuvete si bideuri moderne
Bucatarie proprie utilata modern ce respecta standardele igienico-sanitare
Loc de servit masa, tip restaurant, dotat cu mobilier si vesela de cea mai buna calitate
Biblioteca si zona de lectura
Cabinet medical pentru consultatii, tratamente si investigatii
Cabinet dotat cu masa de masaj
Supraveghere video 24/24
Living-uri dotate cu canapele si wireless

Tarife:

2000 lei / luna

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Asistenta medicala
- Consult medical saptamanal
- Infirmiere

Galerie fotografii Casa Sfantul Andrei - Bucuresti

Galeria contine o poza. Pentru afisarea acesteia trebuie sa achizitionati un pachet de promovare. Vezi [ detalii... ]
Contact
Adresa: Bucuresti, Sector 2

Sunteti proprietarul acestui camin de batrani?
Date de contact complete disponibile pentru un pachet de publicitate pentru camine de batrani.

Data adaugarii: 2015-04-16 18:21:03    Accesari: 1888 Cuvinte cheie: Consult medical saptamanal,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  camin de batrani,  Infirmiere,  Asistenta medicala,  Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire bolnavi


Comentarii:
Voteaza:  
0

Banner

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.