Lista caminelor pentru batrani

Casa De Odihna Cristina

Camine de batrani particulare Bucuresti si Ilfov

Casa de Odihna Cristina este un centru rezidential modern dedicat ingrijirii seniorilor,persoanelor de varsta a 3-a care necesita asistenta de specialitate si acelora aflate in perioada de recuperare dupa operatie.
Situata intr-o zona linistita,Casa de Odihna Cristina va ofera servicii de cea mai buna calitate,la standarde occidentale. Casa a fost conceputa si dotata pentru a oferi un maxim de confort si siguranta membrilor seniori ai familiei dumneavoastra.
Suntem o echipa cu experienta si prin pasiunea pentru ceea ce facem si dragostea cu care ii inconjuram pe oamenii in varsta ne propunem sa ne pastram statutul de referinta in domeniul centrelor de ingrijire pe persoanele in varsta.

Spatiu si dotari:

Casa de Odihna Cristina va ofera servicii de ingrijire pentru persoane in varsta,cu alzheimer sau nevoi speciale:camere cu 1 pat sau 2 paturi,baie propie in fiecare camera,tv cablu,3 mese pe zi si 3 gustari.
*cazare-in camere cu 1,2 sau 3 locuri
*mobilier nou,cu televizor si baie in fiecare camera
*monitorizare permanenta

Tarife:

Incepand de la 75 de ron pe zi.

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire persoane cu handicap
- Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
- Consiliere psihologica, Pshihoterapie
- Evaluare clinica
- Gimnastica medicala
- Recuperare medicala
- Recuperare neuromotorie
- Consult medical saptamanal
- Infirmiere
- Reflexoterapie
- Geriatrie

Contact
Adresa: Bucuresti, Sectorul 2

Sunteti proprietarul acestui camin de batrani?
Date de contact complete disponibile pentru un pachet de publicitate pentru camine de batrani.

Data adaugarii: 2014-02-24 15:25:10    Accesari: 3309 Cuvinte cheie: Consiliere psihologica,  Pshihoterapie,  Evaluare clinica,  Gimnastica medicala,  Recuperare medicala,  Recuperare neuromotorie,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  camin de batrani,  Consult medical saptamanal,  Infirmiere,  Reflexoterapie,  Geriatrie,  Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire persoane cu handicap,  Ingrijire bolnavi cu Alzheimer


Comentarii:
0 
vrajeala
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la October 18, 2015
daca este cea din Fundeni, de pe strada sportului 11 tot ce scrie aici e vr?jeala. Va ia banii degeaba. B?trnii sunt tratati foarte urat, baia e pe hol la 3 camere, nu au lift, stau cte 4-5 in camera, nu sunt sco?i afara, te prostesc cu zmbetul pe fata, mncare proasta si ieftin?, etc
Voteaza:  
0

Banner

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.