Lista caminelor pentru batrani

Caminul Casa Sufletului

Camine de batrani particulare Bucuresti si Ilfov | Fundatii umanitare

Din iubire pentru oameni,”Casa sufletului” a fost creata pentru a veni in sprijinul persoanelor vârstnice. Design-ul, ambientul, dotarea, inalta calificare a personalului cat si serviciile oferite fac din “Casa sufletului” un colt de rai pregatit sa satisfaca si cele mai exigente cerinte.
Mirosul ierbii proaspat taiate te imbie de cum pașești in curte, constructia si amenajarea fiind finalizate in anul 2018.
Dispunând de o gradina frumos amenajata si foarte generoasa,pe langa linistea locului, veti mai gasi si umbra merilor, perilor, ciresilor, nectarinilor, prunilor, caisilor, a brazilor precum si parfumul a peste 50 de specii de trandafiri, zambilelor si a frumoaselor lalele.
Accesul facil si rapid (RATB 185) te indeamna la un program zilnic de vizite, sapte zile din sapte, “Casa sufletului” fiind situata in Bucuresti. Camerele spatioase (30-40 m2) cu 2-3-4 locuri, cu o buna iluminare naturala, mobilier nou individual, paturi si saltele noi si confortabile, TV, AC, internet, grupuri sanitare dotate modern se regasesc in fiecare camera respectand normele sanitare si sociale in vigoare. De asemenea, “Casa sufletului” dispune de un cabinet medical, o biblioteca si o camera de zi pentru activitati social-recreative.

Spatiu si dotari:

Caminul Casa Sufletului este nou construit si dispune de o suprafata suprafata de 400mp, o gradina frumos amenajata de 500 de mp, camere spatioase 30-40mp prevazute cu grup sanitar propriu in camera, mobilier si paturi noi, TV, AC, internet. De asemenea se mai regasesc o sala de zi spatioasa pentru activitati recreeative o biblioteca precum si un cabinet medical.

Tarife:

De la 2600 lei

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Ingrijire persoane cu handicap
- Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
- Asistenta medicala
- Consiliere psihologica, Pshihoterapie
- Evaluare clinica
- Gimnastica medicala
- Recuperare medicala
- Consult medical saptamanal
- Infirmiere
- Reflexoterapie
- Geriatrie
- Asistenta umanitara
- Asistenta sociala
- Asistenta medicala domiciliu

Altele:

Spalatorie/calcatorie/curatatorie, frizerie/coafor, manichiura/pedichiura, stomatologie, iesiri in parc/teatru, iesiri la biserica, terapie cu animale.

Contact
Adresa: Bucuresti, Sector 5

Sunteti proprietarul acestui camin de batrani?
Date de contact complete disponibile pentru un pachet de publicitate pentru camine de batrani.

Data adaugarii: 2018-12-16 19:52:28    Accesari: 256 Cuvinte cheie: Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire bolnavi,  Ingrijire persoane cu handicap,  ingrijire varstnici,  Ingrijire bolnavi cu Alzheimer,  Asistenta medicala,  Consiliere psihologica,  Pshihoterapie,  Evaluare clinica,  Gimnastica medicala,  Recuperare medicala,  Consult medical saptamanal,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  camin de batrani,  Infirmiere,  Reflexoterapie,  Geriatrie,  Asistenta umanitara,  Asistenta sociala,  Asistenta medicala domiciliu


Comentarii:
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.