Lista caminelor pentru batrani

Azil de batrani Domnesti

Camine de batrani particulare Bucuresti si Ilfov
Azil de batrani Domnesti

Scopul caminului de batrani Domnesti este de a furniza ingrijire de calitate si supraveghere permanenta persoanelor de toate varstele care nu se pot ingrijire singure sau care necesita o atentie speciala. Astfel, echipa noastra ofera o gama variata de servici pentru ingrijirea batranilor sau persoanelor cu dezabilitati fizice si psihice, ofera un mediusecurizat, ingrijire personala, o alimentatie bine structurata de catre un medic specialist pentru fiecare rezident in parte, camere spatioase pentru odihna si pentru socializare, servicii de menaj si spalatorie, management si educatie de medicatie si educatie diabetica.

Spatiu si dotari:

Doua camine spatioase si modern utilate cu aproximativ 60 de locuri, dispuse in camere cu 1 loc, doua locuri, trei si patru locuri. Azilul de batrani Domnesti ofera servicii de cazare, nutritie si hidratare, ingrijire medicala si persoanala cat si activitati recreative si de divertisment.

Tarife:

In functie de locatia pe care o alegeti preturile incep de la 2000 de lei tinand cont de nevoile fiecarei persoane, de camera in care va fi cazat si de serviciile de care va beneficia.

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Ingrijire persoane cu handicap
- Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
- Asistenta medicala
- Consiliere psihologica, Pshihoterapie
- Gimnastica medicala
- Recuperare medicala
- Recuperare neuromotorie
- Consult medical saptamanal
- Infirmiere
- Asistenta umanitara
- Asistenta sociala

Galerie fotografii Azil de batrani Domnesti - Domnesti

Galeria contine 2 poze. Pentru afisarea acestora trebuie sa achizitionati un pachet de promovare. Vezi [ detalii... ]
Contact
Adresa: Domnesti

Sunteti proprietarul acestui camin de batrani?
Date de contact complete disponibile pentru un pachet de publicitate pentru camine de batrani.

Data adaugarii: 2017-10-17 12:53:44    Accesari: 1153 Cuvinte cheie: Asistenta umanitara,  Asistenta sociala,  Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire bolnavi,  Ingrijire persoane cu handicap,  Ingrijire bolnavi cu Alzheimer,  Asistenta medicala,  Consiliere psihologica,  Pshihoterapie,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  camin de batrani,  Gimnastica medicala,  Recuperare medicala,  Recuperare neuromotorie,  Consult medical saptamanal,  Infirmiere


Comentarii:
0 
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la January 30, 2018
As dori sa stiu daca functioneaza caminul de batrani din com. Domnesti si un nr. de telefon
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.