Lista caminelor pentru batrani

Asociatia Alexa

Camine de batrani particulare Bucuresti si Ilfov

In raport cu necesitatile si problemele fiecarui membru al pensiunii suntem responsabili de asistenta medicala, supraveghere permanenta si asigurarea igienei personale.
- Administrarea medicamentelor de catre asistenta medicala, strict controlat, conform prescriptiei medicale
- Supraveghere de specialitate permanenta (asistenta medicala, infirmiere)
- Asistenta medicala de urgenta si transportul catre unitati spitalicesti, asigurat de serviciul de Ambulanta Publica
- Medicina de familie
- Achizitionarea retetelor compensate si gratuite eliberate rezidentilor ce opteaza pentru inscrierea la medicul de familie cu care colaboreaza centrul nostru.
- Medic psihiatru
- Evaluarea si inscrierea pacientilor in Programele Nationalede Sanatate pentru bolnavii cu afectiuni psihice.

Programele nationale sunt un ansamblu organizat de activitati si servicii, instituite prin lege in scopul prevenirii si tratarii unor boli cu consecinte asupra starii de sanatate a populatiei. Activitatile profilactice si tratamentul specific acestor boli sunt finantate din Bugetul statului si din Fondul National Unic de Asigurari Sociale de Sanatate, in limite stabilite anual prin Legea Bugetului de Stat .

Informatii despre Programele Nationale de Sanatate puteti gasi pe site-ul CNAS , www.cnas.ro respectiv pe site-ul CASMB , www.casmb.ro
- Consiliere psihologica
- Logopedie
- Consultatii de specialitate in clinica privata sau in cadrul spitalelor de stat
- Medici specialisti la solicitarea expresa a rezidentului sau apartinatorilor, analize si investigatii medicale la sediul nostru
- Fizioterapie
- Kinetoterapie si masaj terapeutic
- Asociatia Alexa are in plan amenajarea si dotarea unui spatiu cu aparatura utila procedurilor de kinetoterapie, acest lucru fiind foarte important in procesul de reabilitare si recuperare a pacientilor cu sechele post AVC sau afec?iuni care genereaz? ?i �ntre?in deficitul motor.

Personalul nostru este selectionat numai pe baza de referinte ce sunt atent analizate de catrenoi. Datorita acestui fapt va stam la dispozitie cu servicii de ingrijire personala de o inalta calitate, 24 de ore din 24.
- asigurarea igienei personale (spalat, schimbarea lenjeriei de corp si de pat, spalarea lenjeriei personale, pampers) la cei care nu se pot descurca singuri, ori de cate ori este necesar
-asistenta in timpul igienizarii corporale in functie de gradul de autonomie al fiecaruia
- administrarea hranei la cei care sunt in imposibilitatea de a se hrani singuri
- curatenia permanenta si riguroasa a spatiului locativ comun si individual
- materiale cu caracter social puse la dispozitie de catre noi: hartie igienica, hartie prosop,sapun,sampon
- servicii de frizerie,barbierit, manichiura, pedichiura, ingrijire corporala.

Socializare si divertisment
-Plimbari in curtea pensiunii
-Spatii amenajate atat in interior cat si in exterior, unde rezidentii nostri pot citi presa, se pot recreea sau pot socializa intre dansii
-Consiliere duhovniceasca si transport la biserica din imediata apropiere a pensiunii
-Program de cinemateca
-Program muzical
-Circ (invitat la cerere)
-Reviste si materiale medicale (la cerere)
-Posibitatea vizitarii rezidentilor de catre familie sau prieteni
-Organizarea zilelor de nastere, onomastice, a sarbatorilor de Paste, Craciun, An Nou.

Spatiu si dotari:

Pensiunea Theora deschisa de catre Asociatia Alexa, incearca sa gaseasca solutia cea mai potrivita de ingrijire a persoanelor varstnice ce nu isi mai pot purta singure de grija si devin dependente de familiile lor.

Experienta acumulata pe parcursul a doi ani de functionare ne permite sa oferim monitorizare permanent? a st?rii de s?n?tate ?i recuperare persoanelor cu diverse afectiuni:
- Dementa Alzheimer aflata in orice stadiu al bolii,
- Parkinson,
- Demente mixte fara manifestari agresive, diverse alte boli degenerative.
- Sechele post AVC
- Diabet zaharat tip I (insulino � dependent)
- Afectiuni degenerative
- Stari post � traumatice si post operatorii - prevenirea aparitiei escarelor de decubit si vindecarea acestora in momentul in care s-au format.

Pensiunea Theora s-a marit prin deschiderea celui de-al doilea centru, avand in momentul de fata o capacitate maxima de 40 de persoane. Cazarea seniorilor se face in camere dotate cu mobilier nou, de cate 2, 3, 4 si 5 paturi, fiecare rezident beneficiaza de pat din pal melaminat, sau pat medical (echipat cu saltea antiescara) in cazul in care pacientul are mobilitate redusa, saltele tip relaxa, lenjerie noua, noptiera cu sistem de iluminat, spatiu pentru depozitarea obiectelor personale, toate dotarile necesare pentru a asigura linistea si confortul persoanelor cazate.
-Sistem de monitorizare video
-Incalzire centrala proprie atat prin calorifere cat si prin pardoseala
-Grupuri sanitare dotate conform standardelor

Pentru ca cei care ne vor trece pragul sa se simta ca acasa, am creat spatii de socializare si recreeere in fiexcare din cele doua cladiri, spatii dotate cu canapele, fotolii, TV LCD in spatiile de socializare, DVD, posibilitatea utilizarii internetului.
Locul de servit masa, distinct de living, luminos, dotat cu mobilier masiv, de cea mai buna calitate, ce asigura confortul in timpul orelor de masa.

Tarife:

Tarifele sunt diferentiate in functie de pachetul de servicii pentru care se opteaza, si pornesc de la 1500Lei/luna.
In functie de necesitatile fiecarui pacient se poate opta pentru pachete de servicii personalizate.

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Ingrijire persoane cu handicap
- Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
- Consiliere psihologica, Pshihoterapie

Contact
Adresa: Tunari, Ilfov

Sunteti proprietarul acestui camin de batrani?
Date de contact complete disponibile pentru un pachet de publicitate pentru camine de batrani.

Data adaugarii: 2012-01-30 01:25:45    Accesari: 3505 Cuvinte cheie: Ingrijire persoane varstnice,  centru privat ingrijire,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  camin de batrani,  Ingrijire bolnavi,  Ingrijire persoane cu handicap,  Ingrijire bolnavi cu Alzheimer,  Consiliere psihologica,  Pshihoterapie


Comentarii:
0 
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la July 7, 2016
Buna ziua.
Aveti afisat tot ce ne intereseaza mai putin nr de tel va rog daca imi puteti trimite un nr la care sa puteti fi contactati.
va multumesc
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.