Prima pagina LISTA camine batrani Camine de batrani particulare Brasov Centrul Rezidential Persoane Varstnice Papi Sante
Lista caminelor pentru batrani

Centrul Rezidential Persoane Varstnice Papi Sante

Camine de batrani particulare Brasov
Centrul Rezidential Persoane Varstnice Papi Sante

Centrul de batrani PAPI SANTE este situat la o distanta de 8 km de Brasov, la poalele muntilor Ciucas, intr-o zona deosebit de linistita si de insorita.
Caminul de batrani a fost deschis din dorinta noastra de a oferi o solutie cat mai potrivita pentru ingrijirea persoanelor varstnice care nu mai pot sa se descurce singure, persoanelor suferinde de afectiuni degenerative sau persoanelor care sunt dornice de socializare. Am conceput un ansamblu de convietuire unde experienta, devotamentul si grija personalului medical si socio-uman asigura confortul tuturor rezidentilor si linistea de care acestia au nevoie.

Locul unde se afla caminul de batrani este ideal pentru seniori. Ei vor fi foarte atent ingrijiti, personalul specializat se va ocupa in permanenta de intretinerea conditiei medicale, fizice, psihice si spirituale. Locatia este menita sa asigure linistea si confortul de care beneficiarii au nevoie. Dotarea si amenajarea casei respecta standardele de calitate de care un rezident are nevoie in vederea mentinerii calitatii vietii, fara insa a avea vreo legatura cu saloanele reci ale spitalelor sau cu notiunea de "azil".

La Centrul de batrani Papi Sante, beneficiarul se poate bucura de o ingrijire corespunzatoare gradului de dependenta si-i pot fi satisfacute nevoile vietii cotidiene. In caminul nostru de batrani, toti cei dragi dumneavoastra vor avea parte de cazare, conditii deosebite de trai, supraveghere medicala si sociala, meniu zilnic sanatos, adaptat in functie de indicatiile medicale de specialitate, terapii ocupationale si activitati diverse menite sa-i stimuleze cognitiv si fizic, toate acestea stabilite de un plan de interventie ce va fi elaborat dupa admiterea in centru in functie de afectiunile fizice, psihice sau motorii.

In zilele cu soare si vreme frumoasa se pot relaxa in curte, avand posibilitatea sa desfasoare activitati de socializare sau relaxandu-se pe banca la aer curat.

Centrul rezidential pentru varsnici Papi Sante este un loc de tratament si ingrijire, dar nu spital, un loc de odihna si de petrecere a timpului liber prin divertisment si activitati recreative. Ne remarcam prin conditiile oferite seniorilor si prin serviciile prestate la standarde de calitate ce pot satisface nevoile reale ale rezidentilor.

Situat intr-o zona inconjurata de munti si padure si totusi aproape de oras, avem avantajul sa oferim rezidentilor conditiile unui trai curat si linistit si totusi neizolat. Modul de viata de care au parte la noi ii fereste de grijile specifice varstei, dar nu-i priveaza de independenta de care au nevoie.

Spatiu si dotari:

Centrul dispune de spatii generoase si este organizat tip hotel, cu camere de unul sau doua locuri, camerele au baie proprie si sunt utilate si mobilate optim pentru asigurarea unui mod de viata placut si linistit. Camerele sunt dotate cu televizor, mobilier divers, sisteme necesare tuturor tipurilor de ingrijire a unei persoane varstnice. Centrul dispune de scaune rulante, cadre de mers, scaune speciale pentru dus si mentinerea curateniei corporale. Deasemenea exista aparatura care ajuta la monitorizarea starii generale de sanatate (aparate de masurat tensiunea arteriala, glicemia, etc.).

Tarife:

Tarifele sunt stabilite in functie de gradul de dependenta al persoanei beneficiare a serviciilor si pleaca de la 2600 lei/luna.

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
- Asistenta medicala
- Evaluare clinica
- Recuperare medicala
- Consult medical saptamanal
- Infirmiere
- Asistenta sociala

Altele:

Centrul vine in intampinarea nevoilor beneficiarilor oferind si alte servicii, contra cost, in dorinta de a asigura cele mai bune conditii rezidentilor (ex: kineto-terapie, masaj, consiliere psihologica,cabinet medicina de familie, etc)

Galerie fotografii Centrul Rezidential Persoane Varstnice Papi Sante - Tarlungeni

Galeria contine 3 poze. Pentru afisarea acestora trebuie sa achizitionati un pachet de promovare. Vezi [ detalii... ]
Contact
Adresa: Tarlungeni, Brasov

Sunteti proprietarul acestui camin de batrani?
Date de contact complete disponibile pentru un pachet de publicitate pentru camine de batrani.

Data adaugarii: 2017-12-15 13:33:34    Accesari: 998 Cuvinte cheie: Consult medical saptamanal,  Infirmiere,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  camin de batrani,  Recuperare medicala,  Evaluare clinica,  Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire bolnavi,  Ingrijire bolnavi cu Alzheimer,  Asistenta sociala,  Asistenta medicala


Comentarii:
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.