Lista caminelor pentru batrani

Centru rezidential Predeal

Camine de batrani particulare Brasov
Centru rezidential Predeal

Construit intr-o oaza de liniste, Centrul rezidential pentru persoane varstnice Predeal, reprezinta mai mult decat un simplu azil sau camin de batrani. Este o comunitate destinata seniorilor, special conceputa pentru a oferi un confort sporit beneficiarilor centrului prin asigurarea unor servicii de calitate: cazare si ingrijire permanenta, servicii de masa, servicii medicale in vederea tratarii afectiunilor existente (diferite boli ale batranetii), administrarea medicatiei de catre personal de specialitate, supraveghere permanenta etc.

Spatiu si dotari:

Centrul dispune de 28 camere cu 1,2 sau 3 paturi,modern mobilate si utilate baie proprie, minifrigider, TV, climatizare, internet wireless.

Tarife:

de la 2600 lei/luna

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire persoane cu handicap
- Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
- Asistenta medicala
- Consiliere psihologica, Pshihoterapie
- Evaluare clinica
- Gimnastica medicala
- Recuperare medicala
- Infirmiere
- Asistenta umanitara
- Asistenta sociala

Altele:

- Activitati socio-culturale si terapie ocupationala
- Organizare de mese festive de Craciun si Paste
- Program de mentinere a conditiei fizice – plimbari in aer liber
- Participarea la slujba de Dumnica pentru cei intersati in cadrul bisericii cu hramul Sf. Constantin si Elena din Predeal, situata la 600 m fata de locatia noastra.
- Jocuri de societate si si petrecere a timpului liber( sah, table, remi, carti de joc, domino, rebus , Sudoku
- Program de seara - cinema, lectura
- Asistenta duhovniceasca, o data pe saptamana cat si la necesitate pentru confesiunea ortodoxa si catolica

Ajutam seniorii sa se implice in activitati cat mai diverse, potrivit varstei si conditiei de sanatate. Folosind mintea si corpul mentinem baza unei vieti active si fericite, astfel favorizam intretinerea memoriei, a concentrarii, si a procesului de gandire in general.

Socializarea in cadrul grupului de aceeasi varsta si aceleasi preocupari duce la mentinerea si imbunatatirea echilibrului psihic, iar desfasurarea activitatilor de peste zi sunt menite sa reduca stresul si sa sa ocupe timpul in mod placut, iar somnul va veni mai usor si va fi mai linistit.
Facilitati oferite apartinatorilor
- Servicii de cazare (contra cost)
- Servirea mesei intr-un cadru intim (contra cost)
- Posibilitatea de a contacta ruda prin telefon in interiorul camerei in care este cazat beneficiarul
- Sarbatorirea in mod festiv a zilelor onomastice si aniversarilor
- Parcare in incinta unitatii

Recomandam apartinatorilor la internarea beneficiarului sa le aduca obiect personale cu valoare sentimentala, fotografii, pentru o acomodare mai usoara si mentinerea unui cadru emotional adecvat si echilibrat.

Galerie fotografii Centru rezidential Predeal - Predeal


Contact
Adresa: Str. Muncii Nr. 4, Predeal, Brasov
Telefon: 0722 294 212
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Website: www.centru-batrani-brasov.ro

Data adaugarii: 2017-05-21 15:45:38    Accesari: 974 Cuvinte cheie: Asistenta umanitara,  Asistenta sociala,  Ingrijire persoane varstnice,  Infirmiere,  Ingrijire persoane cu handicap,  Ingrijire bolnavi cu Alzheimer,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  camin de batrani,  Asistenta medicala,  Consiliere psihologica,  Pshihoterapie,  Evaluare clinica,  Gimnastica medicala,  Recuperare medicala


Comentarii:
Voteaza:  
0

Banner

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.