Lista caminelor pentru batrani

Kandy Senior

Camine de batrani particulare Arges

Toate camerele sunt situate la parter, evitandu-se astfel urcatul si coboratul scarilor.
Caminul este alcatuit de fapt din patru cladiri cu cate 11 camere de dormit, o sala de mese unde se pot desfasura diverse activitati culturale si educative, o sala pentru receptii si primire, sala destinata personalului administrativ.
Alimentatia consta in 3 mese principale zilnice, un supliment nutritiv, cu mancaruri diversificate si proaspete servite in sala de mese sau in dormitor dupa puterile rezidentului.
Printre serviciile oferite de firma noastra, mentionam: ingrijire batrani, ingrijire bolnavi, asistenta medicala, consiliere psihologica, evaluare clinica, gimnastica medicala, recuperare medicala. Caminul este dotat cu o curte generoasa de circa 4000 mp, in care se pot desfasura diverse activitati de intretinere, repaus si recreere, in functie de dorintele si doleantele rezidentului.

Spatiu si dotari:

NOU!!! Camin de batrani particular, situat in centrul comunei , dotat cu un numar de 40 camere spatioase, de cate 2 paturi fiecare, toate cu grup sanitar propriu, televizor, mobilier nou, saltele relaxa, comoda, sifonier.

Tarife:

1200 LEI

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Ingrijire persoane cu handicap
- Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
- Asistenta medicala
- Consiliere psihologica, Pshihoterapie
- Evaluare clinica
- Gimnastica medicala
- Recuperare medicala
- Consult medical saptamanal
- Infirmiere
- Asistenta medicala domiciliu

Altele:

Diverse activitati recreative, etc

Galerie fotografii Kandy Senior - Poiana Lacului

Galeria contine o poza. Pentru afisarea acesteia trebuie sa achizitionati un pachet de promovare. Vezi [ detalii... ]
Contact
Adresa: Poiana Lacului, Arges

Sunteti proprietarul acestui camin de batrani?
Date de contact complete disponibile pentru un pachet de publicitate pentru camine de batrani.

Data adaugarii: 2013-08-14 23:13:27    Accesari: 1342 Cuvinte cheie: centru privat ingrijire,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  camin de batrani,  Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire bolnavi,  Ingrijire persoane cu handicap,  Ingrijire bolnavi cu Alzheimer,  Asistenta medicala,  Consiliere psihologica,  Pshihoterapie,  Evaluare clinica,  Gimnastica medicala,  Recuperare medicala,  Consult medical saptamanal,  Infirmiere,  Asistenta medicala domiciliu


Comentarii:
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.