Rezidenta Speranta - pachete promotionale Imprimare
Miercuri, 16 Aprilie 2014 15:48

Odata cu varsta a treia cei dragi au nevoi si cerinte care deseori nu mai pot fi satisfacute la domiciliu, iar aici intervine rolul nostru: De a le oferi celor dragi dumneavoastra posibilitatea de a-si duce traiul intr-o comunitate relaxata, cu programe de socializare, cu ingrijire sporita astfel incat sa le fie transformata batranetea intr-un lung prilej de a se bucura de viata!

Pentru a facilita acest lucru, Rezidenta Speranta vine in sprijinul dumneavoastra cu pachete promotionale de 1800 LEI/luna.

Va reamintim ca printre serviciile noastre se numara: cazare īn regim hotelier, pe timp nedeterminat, 4 mese pe zi, supraveghere, īngrijire, asisten?? permanent? pentru b?trāni atat autosuficienti cat si non-autosuficienti: paraliza?i, cu Alzheimer, cu handicap, etc. Dispunem de camere de 1, 2, 3 si 4 paturi, dotate cu mobilier nou si spatios si utilitati la standarde europene: paturi si noptiere cu functiuni medicale, sistem de avertizare luminoasa si sonora langa fiecare pat, televizor LCD, cablu TV, internet wireless, telefon, baie personala cu dus.

Va asteptam cu drag sa va alaturati comunitatii noastre!