Prima pagina Articole Varsta a treia Bihorenii au azil de noapte cu Internet
Bihorenii au azil de noapte cu Internet Imprimare Email
Joi, 07 Mai 2009 02:00

Desi cazeaza persoane doar pe timp de noapte, Centrul de Cazare Temporara - Azilul de noapte Casa Nova Vitae din Velenta, judetul Bihor, vrea sa-si faca "clientii" fericiti, motiv pentru care va avea Internet non-stop.

In planul de modernizare demarat deja intra si achizitia de calculatoare. Firul de Internet a fost tras deja, a explicat Ferencz Stefan, managerul azilului, citat de Bihoreanul.

Cei care nu s-au deprins inca cu tainele calculatorului pot lua si cursuri. A fost deja gandit un curs de initiere in PC, destinat in principal tinerilor, dar la care si pensionarii curiosi au acces.
Azilul va fi dotat cu ajutorul unui voluntar din Olanda.


sursa: www.ziare.com

 

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.